restaurant met live muziek         

Resultaten voor restaurant met live muziek

live muziek - Ruime keuze aan Vlaamse artiesten.
Garry Hagger's' Jukebox nieuw in 2018. het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's' of live band te boeken. Copyright 2008 All Party Events, created by WotSoft Productions, layout by LMGdesign.
Live muziek Amstelhaven Bar Restaurant Amsterdam.
Zipper begin jaren tachtig opgericht als studentenband van de ALO in Amsterdam speelt al jaren dansbare en herkenbare popmuziek. Van de originele bezetting speelt Piet Pranger nog altijd de bas Wico Strobosch de gitaar en slaat Rick Hedges nog stevig op de drums. Samen met Joke van Schooten zang Frank Groothand gitaar en Roger Leppers keyboard is Zipper compleet. Wat ons betreft ga je volledig los op de dansvloer van Amstelhaven! Je wilt ze niet missen!
datingsite
Live muziek restaurants in Amsterdam IENS.
Live muziek restaurants in Amsterdam. Live muziek restaurants in Amsterdam. 169 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Lange Leidsedwarsstraat 108 1017 NN Amsterdam. 20% op de Rekening. Leidsekruisstraat 7-9 1017 RE Amsterdam. 40% op de Rekening.
Bureaustoel
Pompstation Amsterdam.
Uit eten is bij ons beleving. Eerlijk Vlees van Hollandse Melkkoeien. Canadese Kreeft met venkel. Live Muziek op ons podium. Pompstation staat bekend in Amsterdam om zijn bijzondere juicy steaks sfeervolle ambiance live muziek en mooie wijnkaart. Ons vlees is waar mogelijk afkomstig uit de buurt en van echte Hollandse melkkoeien. We hebben in het Parool afgelopen jaar een 2e plek gehaald in de Amsterdamse Steak test Steak Tartare test en de Hamburgertest deze gerechten staan vast bij ons op de kaart!
buddha to buddha chain armband
Live muziek restaurants in Groningen IENS.
Live muziek restaurants in Groningen. Live muziek restaurants in Groningen. 31 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Folkingestraat 42 9711 JX Groningen. Verlengde Hereweg 32 9722 AD Groningen. O'Malley's Irish Pub Restaurant.
fulfilment
De Buik van.
De Buik van Rotterdam is een onafhankelijk journalistiek platform dat is gewijd aan de bloeiende foodcultuur in onze stad.
muziek feest bruiloft
Live muziek restaurants in Rotterdam IENS.
Live muziek restaurants in Rotterdam. Live muziek restaurants in Rotterdam. 43 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Haringvliet 100 3011 TH Rotterdam. Hesseplaats 51 3069 EA Rotterdam. Kruiskade 15 3012 EE Rotterdam.
De 25 beste plekken voor gratis live muziek in Amsterdam De Rijke Meisjes.
Radion is ook de nieuwste dance hotspot dus op andere avonden kun je hier losgaan en met je voetjes van de vloer. Pllek in Noord is de the place to be voor live muziek op zondag met Laidback Llive vanaf 15.30 uur. Chillen in de Chesterfield en luisteren naar warme klanken van singer-songwriters of dansen op de funky tunes van een dj. Maar altijd laidback en met uitzicht op de stad. Blijburg is voorlopig tot de zomer van 2015 gesloten maar als dit paradijsje weer ergens op IJburg is gesettled gaan ze ongetwijfeld door met de befaamde en superchille Sunday Jam. Op maandag kun je naar Goeie Zin in Zaal 100 waar beginnende artiesten hun stem laten horen.
Live muziek restaurants in Breda IENS.
Live muziek restaurants in Breda. Live muziek restaurants in Breda. 23 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Havermarkt 21 4811 WG Breda. Halstraat 15 4811 HV Breda. Chocolate Company Cafe Breda. Ginnekenstraat 153 4811 JG Breda.
Live muziek Restaurant CornelisZ.
In de eerste 4 maanden van dit jaar hadden we elke zaterdagavond live muziek bij CornelisZ! Heerlijk genieten met jazz soul blues en easylistingmuziek op de achtergrond. Iedereen was van harte welkom om uitgebreid te komen borrelen met een combinatie van de lekkerste straatjes. Je kon natuurlijk ook genieten van een a la carte diner of van ons Chef's Menu. Het CornelisZ Chefs Menu bestaat uit een 3 gangen keuzemenu voor 2950 per persoon. van rosé gebraden lamsbout geparfumeerd met rozemarijnvinaigrette en gemarineerde artisjokken. van geroosterde rode biet en lente-ui met een schuim van mierikswortel.

Contacteer ons